pátek 27. července 2018

Nadal az utolsó találkozás Federer. Ők játszanak, pinkali csak juniorok

Ha Roger Federer és Rafael Nadal jutott be a vasárnapi Australian Open döntő, legyőzte több mint „csak" hat meglévő akadályok formájában riválisok Slam. Mielőtt vzájemou csata emlékezett az utolsó nagy találkozó tavaly októberben, amikor megnyitotta együtt Nadal Teniszakadémia Mallorca. Abban az időben, senki nem tudott, mert az egészségügyi problémák, hogy profi tenisz, és kevesen gondolták, hogy a két óriás továbbra is előre a végső Grand Slam tornán.

Az a pillanat, amikor a folyamat a középdöntő emlékezett. „Tavaly jött a nyitó Rafe akadémia, és úgy gondoltuk, hogy mi is néhány jótékonysági mérkőzésen. Elmentem az egyik lábát ő megsérült a csuklója. Tehát zapinkali néhány junior és semmi több tudtunk.Ez számunkra egy nagyon különleges verseny, „dicsérte Federer után öt harci Stanislas Wawrinka Svájcban.

" Akkor sem, aki nem hiszem, hogy van egy esélyt, hogy ismét a döntőben, különösen az unibet fogadás bónusz első évben. A ez történt, „tette hozzá Nadal. „Úgy érezzük, hogy a versengés nem unibet kifizetés hogyan csak a tenisz környezet. Az utolsó beszélő emberek kívül a világon, ez a mi sport ugyanúgy. unibet fogadások az interneten Nagyon jó, hogy jött vissza," azt állította, a spanyol teniszező.

októberben, a tenisz körhinta figyelte a tisztes távolságot. Federer ért véget a szezon problémák miatt a térdét, Nadal a teljes terhelés nem hagyja, hogy egy fájó csuklóját.

Ahelyett, hogy verte a golyókat, és tegye drág a unibet sportfogadás bónuszok ruhák és elkötelezett egyéb tevékenységek.Nadal októberben szülőhazájában Mallorca megnyitotta saját Teniszakadémia ünnepi napon elfogadta a meghívást, és az örök rivális Svájcból.

„Kedves Roger, köszönöm szépen a támogatást során a hivatalos megnyitó az akadémián. Ma már értem, a családom és a csapat egy felejthetetlen napot. El sem tudja képzelni, mennyire értékelem azt a tényt, hogy itt van velünk „megköszönte a spanyol antukář.

Abban az időben, senki sem gondolta róla három hónap lesz mind vissza a bíróság.


Teljes erejét, valamint azok, amelyek elfogyott az Australian Open döntő. Vasárnap lesz pontosan 102 nap, amit egész nap Mallorca tenisz Lázár. Most Melbourne készül a nagy csa tára.

Most itt végig a Grand Slam címet utoljára versenyzett 2009-ben nyerte el az öt dráma Rafael Nadal.Ki veszi fel a csészét ebben az időben? Nézze meg a mérkőzés vasárnap 9:30 és iSport.cz ONLINE.

unibet bónusz

Žádné komentáře:

Okomentovat