sobota 15. dubna 2017

Paul Nicholls stavia Irving na ceste k Fighting piatej Limitné

Irving sa očakáva, že sa ukáže už druhýkrát za sebou cez víkend po tom, čo pristál cenný hrniec na Haydock v sobotu. Paul Nicholls Bet365-Zobraziť viac hlási, že prekážkar zdá byť vo výbornom čistite po svojom druhom úspechu v priestore štrnásť dní a v pláne je, aby ho poslal do Newcastlu v sobotu bojovky Za piate, preteky vyhral vlani.

"bol to šialený čerstvé keď sme ho dnes ráno klusom," uviedol Nicholls v pondelok. "Pôda nebolo tak zlé, ako sa hovorí, že to bude v Haydock, myslím, že to bolo len naozaj dobré pre mäkký na prekážkach trati, takže nemal príliš tvrdý čas. On vyzerá, že je v poriadku a že je zje dli. Všetko, čo je právo s ním, bude sa pravdepodobne spustiť.Ja ho sporenia na niečo iné práve teraz, takže budeme to skúsiť. Je zrejmé, že odchádza na zadnej strane dvoma rýchlymi behy, takže on má, aby nám ukázal, že je stále v poriadku na konci týždňa. "

Nicholls nebol zďaleka sklopenej o porážke Silviniaco Conti , runner-up do Cue karty v Betfair Chase na rovnakom Haydock karty. "Mohol by som ho dostať trochu inštalatér, dostal trochu unavený z posledného, ​​ale ja si nemyslím, že by mohol bití, ktoré Cue karty, aj keby bol na jeho veľmi, veľmi najlepšie.


Druhý kôň bol skvelý v sobotu, takže nechcem byť vykonaním akékoľvek výhovorky.Boli sme porazení spravodlivé a square.Cue Karty Haydock vyvádzanie vyzve Colin Tizzard pokračovať £ 1m bonus Viac

"Moja výzvou je, aby ho fit a dobre pre kráľa Jiřího," uviedol Nicholls s odkazom na Boxing Day závod v Kempton, ktorý Silviniaco Conti získala za posledné dva roky. Tréner verí, že jeho kôň je v jeho najlepšom okolo pravorukú trati, ktoré môžu pomôcť vyvolať zlepšenie oproti sobotňajšej forme.

Nicholls môže tiež vysielať Ptit Zig U kráľa Jiřího po tomto koňa "nadchol" ho s blízkym druhom mieste za vychvaľovaný Vautour v Ascote. "Práve sme sa dostať jeho skákanie trochu ostrejšie.Ak bol v sobotu trochu plynulejší, mohol by to urobiť ešte viac rasy.

"Je len šesť a môže sa len zlepšovať. Peterborough môže prísť o niečo skoro za neho, takže mám podozrenie, že by sme mohli ísť do kráľa Georgea, ale zatiaľ to nerobíme. "

Saphir Du Rheu bude Nicholls ' Hlavný súťažiaci pre Hennessy v Newbury v sobotu a šedá sa hovorí, že je "v dobrej forme" po školení s Sam Twiston-Davies v pondelok. "Bude dostať 9 lib ier z Coneygree, čo pomáha. V tomto štádiu by som nechcel, aby som ho absolvoval na úrovni.Ale beží Saphir Du Rheu vo Svetovom Limitné [v ktorom bol na druhom mieste na marcovom festivale] bola výroba o ňom, že je tak oveľa lepšie. "

Ako sa dalo očakávať víťaza Cheltenham Gold Cup Coneygree figurovalo medzi 21 potvrdenie pre Hennessy, pričom rovnako ako The Young master, ktorá bola žiadny partner pre Saphir Du Rheu v Carlisle naposledy tréner Neil Mulholland má druidi Nephew kurz pre preteky.

Pendleton má povedal, že jej navrhovanej úchyty nie sú ten typ dobre vyrovnať sa s veľmi mäkkom povrchu, ale obaja nedeľných tratí nahlásiť svoju ísť ako, dobrý '.

Bet365-Kliknite tu

Žádné komentáře:

Okomentovat