úterý 11. dubna 2017

Bradford útek Salford v Super 8s dostať ponuku propagačné späť na trať

Tí, ktorí Betclic-Podrobnosti sa obávali inauguračný Kvalifikácia bude Super League dominuje vymývanie pravdepodobne mať veľa ďakovať Bradford Bulls k.

Majstrovstvá strany sa pokúsil poraziť Super League námietky na siedmich príležitostiach doteraz v tomto mini-ligy určiť zostávajúce miesta v elite v roku 2016 -. ale Bradford dal ôsmy čas šťastie najvýznamnejšie výsledok víkend v Super 8s

Po ťažkej straty Wakefield opustil veľa báť šance Bradford na povýšenie späť k hornej vrstve pri prvom pokuse odišiel, ale dôrazne pripomenul všetkým, že sú stále silou, ktorú treba počítať, a pritom dala S uper 8s obrovskú podporu tým, že ukazuje druhú vrstvu . môžu súťažiť so svojím náprotivkom bohatšiemu

bude to zvlášť kyslý porážka pre Salford - neporazený v kvalifikácii predtým - vzhľadom k tomu, ako bola výhra na čele Bradford bývalého Red Devil Jake Mullaney.Vydané Salforde v polovici minulého roka a zdvihol býkov pre rok 2015, austrálska ukázal svoje bývalých zamestnancov, čo pustiť tým, že im trápi celé popoludnie s dvoma pokusov a dobre prijatá cieli pokles.

" nemôžeme zaoberať tento posun vpred, ale my sme samozrejme hrali naozaj dobre, "povedal tréner Bradford, James Lowes. "Je to všetko o víťazstvo a ja pevne verím, že v tomto partiou hráčov, a keď sa hrajú, ako ste videli dnes, že sme sila."

Čo sa týka Salford úradujúci tréner, Ian Watson, urobil nevyberanými svoje slová po predstavení, v ktorom boli druhý najlepší v každom aspekte hry.

"Je to úplne trápne naoz aj pre každého spojeného s klubom," povedal. "Je to hanba pre všetkých z nás, pretože sme očakávali lepší.Dostanú pár vyhrá a potom sa zamilovať sa do seba a zabudnúť na to, čo sa im tam dostal - tvrdú prácu. Prichádza preč Bradford je vždy tvrdý oriešok. - a my sme nemali reagovať na to "

Bradford vtrhla do vedenia 10-0, že by sa nikdy vzdať po pokusoch z Dale Ferguson a ďalší bývalý Salford muža Danny Williams, pred Mullaney natočil svoj prvý názorným príspevok RAC domova z 50 metrov rozšíriť výhodu. On štrbinová cez vrhnutý cieľ na siréna krátko po Range Chase sa znížil deficit, potom zástupný behom troch minút do druhej polovice dať Bulls úplnú kontrolu.Salford nemal žiadnu odpoveď na svoje útočné ľsti - to bez kľúča pol chrbta Lee Gaskell príliš - a po Mullaney bola vymazaná z bezpečnostných dôvodov pre zranenie, ďalšie pokusy z pôsobivé Danny Addy, James Clare a Adrian Purtell dal Bulls z dohľadu .

Salford mal posledné slovo v otázkach, kedy Iain Thornley zaznamenala útechu, ale do tej doby, Bradford práce bolo hotovo. Ich ponuka propagácie je späť na trať.


- a v niektorých štýle

Betclic-Podrobnosti tu

Žádné komentáře:

Okomentovat