pondělí 17. dubna 2017

MLS play-off: Landon Donovan a Thierry Henry poskytovať dotyky triedy

Je to moderné športové klišé, a to najmä v post-Moneyball ére: v prípade, že pravidelná sezóna je o zručnosti a budovanie tímu a dobré procesu, potom playoffs sú nádherné crapshoot v ktorom šťastie, túžba a momentov jednotlivých brilanciu podmaniť si všetky.

DC United fanúšikovia dozvedel tvrdo po zhliadnutí ich tréner Ben Olsen vytiahnuť z obratu, aby zastavila všetky zlomové body v pravidelnej sezóne, len aby videl všetko rozplynie v sekundách, po Péguy Luyindula je sekunda pol cesty cieľom účinne ukončil kravatu v sobotu popoludní.Medzitým New York aj naďalej hrať svoju starnúcu francúzsky tromf Thierry Hen ry v sezóne, v ktorej MLS je čoskoro-k-byť-dôchodcov naďalej zlosť proti umieranie svetla.

Nie, že Olsen nepripravila vojská aj do New Yorku doma po schádzaní 2-0 v prvom zápase na Red Bull Arena. On povzbudil svoj tím hrať trpezlivo, ale ostro proti strane Red Bull, ktorý je schopný nejaké brilantný protiútoky, a to najmä s Henry ťahá za nitky ktoré stoja za prerastené Bradley Wright-Phillips v dnes už oboznámení 4-2-3-1.

A to pokojný prístup takmer pracoval, keď Nick DeLeon zamieril rýchly, smrtiaci útok Taylor Kemp v 37. minúte dať United jedno gólov náskok na RFK.Až do tej chvíle DC vyzeral uvoľnene, ak nie dominantný. Pozorovatelia by mohli byť odpustené pre podozrenie remízu a možno aj Spojené víťazom RFK bol na kartách, kedy Fabián Espindola takmer hlavičkou okamihov neskôr.

To všetko sa zmenilo v jedinom okamihu: a určiť pomáhať v 57. minúte od Henryho, ktorý bol spustený na trať v� �avo od cieľa skôr, než cez dokonale Luyindula dokončiť United sezónu. Bol to len ďalší záblesk technickú brilanciu z futbalu "Einstein". Ani Roy Miller červenú kartu alebo Sean Franklin extra-time 2-1 "víťaz" pre DCU by malo stačiť na preklenutie medzery.Red Bulls stačí cieľ, jediný okamih, aby hodiť do semifinále na jeho hlave, a že to mám.

Diskusia základ jeho hry tohto týždňa, Henry povedal tlače: "Od samého začiatku, ste bolo povedané, že budete musieť zdieľať slávu, zdieľať okamihy, má loptu." Play-off sú všetko o týchto nezmazateľným momentov, a tak dlho, ako Henry stále ešte zostalo zdieľať po dlhej a úctyhodnej kariéry Red Bulls majú skutočné dôvody k nádeji pre trofej tak nepolapiteľný do zakladajúceho série sa zdá takmer nikto v nej bude ešte spomenúť to podľa názvu.New England nemali kupovať vlastné humbuk ešte nie

V nedeľu večer, New England Revolution, čo je 2-4 na nahrom adenie vo východnej konferencie semifinále stačí remíza doma v hash- menej Gillette Stadium na zabezpečenie priechodu proti Columbus Crew, tím chýbajúce jeden zo svojich najvýznamnejších hráčov Federica Higuaín, s kmeňom teľaťa.

Namiesto toho, Jay hromadách tím to, čo urobil veľa v poslednej dobe - úplne terorizovať opozícii forme MVP Lee Nguyen, na narezanie Kelyn Rowe a smrtiace dotyk Teal Bunbury.Niektorí veria, že revolúcia sú jedným z najlepších zostávajúce tímy v týchto play-off, a predným uchádzačom vyhrať MLS Cup.

Ak ste práve naladený, že to isté New England Revolution, ktorá stratila osem po sebe idúcich zápasov klenout konca mája do začiatku júla a pozrel sa rozhodne priemernej kým je rozhodujúce neskoré sezóna výbuch sa takmer až k hornej časti ligy. Prirodzený sklon by sa obzrieť po roku 2014, aby videli, čo New England urobil prekonať tú strašnú polovici sezóny beh formy a stane sa jedným z najviac ohrozujúcich stranách v MLS. Vedeli Heaps pohrať s útvarmi?Bola to pridanie Jermaine Jonesovej v defenzívnom strede momentu, ktorý bol kľúčový pre uvoľnenie klubových hráčov s väčším počtom útokov?

V týchto prípadoch môžu existovať zrná pravdy (najmä Jonesov vplyv), ale nakoniec niektoré tímy zasiahli svoj krok v správny čas (pozri Red Bulls). Vzhľadom na to možno snáď najlepšia vec, ktorú urobili revíci, aby sa otočili v tejto sezóne, nebola panika tvárou v tvár niektorým slabým výsledkom.

Tá istá úroveň na hlavách je dôvodom, prečo by sa revíci ešte nemali kúpiť svoj vlastný humbuk. Aj napriek dôraznej víťazstvu Nového Anglicka posádka zohralo svoju vlastnú úlohu, v druhom polčase nedokázal obhájiť druhú loptu Bunburyho a neskôr sledovať, aby zastavil príliš ľahký gól José Goncalvesa v druhom polčase.New York, a to napriek strate full-back Roy Miller na susp enziu červených kariet bude úplne iný problém. Dobrou správou pre otáčok ventilátorov je, že haldách, ktorý kritizoval jeho tím s reportérom v polčase napriek tomu zarábať vedenie, pravdepodobne to vie lepšie ako väčšina ostatných. Landon Donovan má tvorí človeka sa nič stratiť

Bolo nevyhnutné, naozaj.Hoci prvý Landon Donovan troch gólov proti Realu Salt Lake bol tímové úsilie - Donovan hlava stretol AJ DeLaGarza je dinked kríž za cieľ, ktorý bol výsledkom Marcelo Sarvaš je prenikavý pass, ktorý bol sám sebou prináša Stefan Ishizaki záchytnom hrabanie Crossfield omdlieť široký napravo od brány, atď, atď. - to zabezpečené LD by bolo hovoriť o hre

A nie len pre jeho vlastné brilantné hetrikom v LA Galaxy 5-0 víťazstvo, ktorý si zaistil svoje miesto v západnej konferencie finále, ale namiesto toho, opäť, za zlyhanie amerického pánskeho reprezentačného trénera, Jürgen Klinsmann, vziať ho do B razílie tento rok v lete, keď sa Spojené štáty stratil do Belgicka v 16. kole . "ja sa nikdy nikdy pochopiť, ako Klinsmann odišiel Landon Donovan z tímu USA…# whatmoron," jedna osoba tweetnul uprostred hry. "Klinsmann by mal ľutovať neprijatie [Donovan] na majstrovstvách sveta," napísal iný.S ďalšie medzinárodné zlom prichádza tento víkend, Donovan formulár pre Galaxy nepochybne zbierať zmienku alebo dva.

Tento názor je tad zjednodušujúce. Po prvé, Donovan, ktorý oznámil svoj blížiaci sa odchod z futbalu na začiatku augusta, odvtedy hral niektoré z najlepších futbalových vo svojom živote, s 11 gólov a 12 asistencií v jeho posledných 20 zápasov Galaxy. To je v ostrom kontraste s 10 mesiacov predchádzajúcich majstrovstiev sveta, v ktorom Donovan podarilo streliť tri góly a získať štyri asistencie v 21 štartoch s LA.Hoci vplyvné talizman, Klinsmann nebol úplne off-base vylúčil hráča v tej dobe.

Ale to vyvo láva ďalšiu otázku: čo keď Donovan neskorého obdobia prepätia, ktoré by mohli vidieť ho dokončiť svoju kariéru majster, sa čiastočne dôsledkom jeho národný tím vylúčenie a následnom odchode do dôchodku? Koniec koncov, Donovan prijatý ako moc, keď jeho rozhodnutie prišlo ku koncu leta.Aj keď Donovan možno užívať niečo šťastie pruh, môže tiež nie je cítiť tlak, ktorý prichádza od musieť dokázať niečo o sebe iným, či už amerických reprezentačných ventilátorov alebo Jürgen Klinsmann.

"Keď je všetko povedané a urobené," tento týždeň povedal Donovan tlače jeho blížiacim sa odchodu do dôchodku, "že to bude nejaký smútok, ale tam bude ešte viac vzrušenia, pretože budem vedieť, prvýkrát v 16 rokoch, nebudem musieť starať o ďalší rok. "Landon je určite hrať ako niekto bez starostlivosti vo svete.Galaxy môže mať najsilnejšia zbraň akéhokoľvek tímu nezanechávajú v play-off MLS: a vrcholiť Landon Donovan s ničím lose.Seattle Sounders nájsť defenzívne rovnováhu pred západnej zúčtovania

A 0-0 remíza medzi Seattle Sounders a FC Dallas neskoro pondelok večer bol prekvapivo najzábavnejšie výsledkom Major League Soccer playoffs doteraz.Zavedenie lige sa pravidlá preč-cieľ, ktorý videl pokrok Seattle napriek mŕtvom bode, môžu zohrať dôležitú úlohu v urýchľovať, že vzrušenie, ale tiež dal Sounders kouč Sigi Schmid nejaké jedlo na zamyslenie pri príprave jeho obranu proti LA Galaxy čo bude neoficiálne MLS Cup v konečnom znení.

veterné prvá etapa Toyota štadióne videl Seattle pon rozhodujúci preč gól v 1-1 remíza proti fyzickej, aj keď menej ako dynamický, FC Dallas strana pod Oscar Pareja. Tieto Sounders môže mali dôvod cítiť sebavedomý ako doma CenturyLink, ale FCD ukázal oveľa nebezpečnejší než ich posledný výlet by mohli napovedať, pravdepodobne kvôli návratu Mauro Díaz po jednej h re suspenzie.Fabián Castillo je blesk beží pozdĺž pravej vyzerala omnoho účinnejšie než v Dallas niekoľkých predchádzajúcich zápasoch, a Teshi Akindele poskytol niektoré dobré štrk na druhej strane hraciu plochu s Díaz späť do stredu. Seattle vyzerala v čase zraniteľnejšie ako Sigi by si želal.

Vulnerable, ale poslušný. Obafemi Martins / Clint Dempsey partnerstva bol v plnej miere opäť podporený ako vždy od Ozzie Alonso v strede poľa a Marco Pappa hrať slušnú podpornú úlohu. Zatiaľ Seattle boli občas príliš úzke, spoliehať sa možno až príliš veľa na schopnosť Martins sa zdvihnúť majetok proti dvom, niekedy tri obranca naraz.Časť, ktorá prišla z nechuti Schmid voči rizikám tlačí svoje full-chrbát, Deandre Yedlin a Leo González, príliš hore stúpanie a vystaviť svoje dva stredo-chrbát, Zach Scott a Chad Marshall. Hoci to môže byť kastrované Seattle v útoku trochu občas (aj keď nie u veľkých segme ntov v druhej polovici), dáva Schmid určitú nádej na väčšie rovnováhe, než jeho tím si užil ku koncu sezóny.

Na záver Pareja sa budú čudovať, cez jeho neochotu robiť niektoré substitúcie Dallas skôr v hre, s jeho strana potrebuje iba jediný cieľ otočiť zápas.Pre MLS, budeme svedkami finále Západnej konferencie medzi dvoma hlavnými Zástancovia štítu vyzývateľa v tejto sezóne, a Seattle dostane šancu vyhrať nebývalej výšky. Hoci Schmid bude ľutovať druhú polovicu zranenia Alonso, Sounders fanúšikovia môžu ísť do tohto finále s vedomím, že urobili podnikanie proti LA aspoň raz už v tejto sezóne…


Žádné komentáře:

Okomentovat