pondělí 10. dubna 2017

Michael Sam hovorí, že odchádzate z futbalu citovať, duševné zdravie '

pochvalné obavy o svoje vlastné príčetnosti, Michael Sam - prvý otvorene homosexuálny hráčov profesionálneho futbalu - je chôdza od späť do hry. Opustil Kanadská futbalová liga je Montreal Alouettes v piatok povedal, že berie čas od hry.

"V posledných 12 mesiacov sa stali pre mňa veľmi ťažké do bodu, kedy som sa stal obavy o mojej duševné zdravie "Sam tweeted v piatok večer. "Z tohto dôvodu budem ustúpiť z hry v tejto dobe."

Sam, brániaci hráč SEC z roku 2013, oznámil pred 2014 NFL návrhu, že je gay.Jeho život sa po tomto okamihu bola víchrica, ktorá zahŕňala krátke stints s St. Louis Rams a Dallas Cowboys, vystúpenie na Dancing with the Stars a jeh o času sa Alouettes v ktorom skutočne videl svoje jediné profesionálne akčná hra v hre minulý týždeň .NFL problémy poznámka pripomínať hráča, aby sa zabránilo bojovať Prečítajte si viac

Toto je druhýkrát Sam opustil Montreal. Druhý prišiel dva týždne do výcvikového tábora, keď opustil tím z osobných dôvodov, sa vracať k tímu tesne pred začiatkom sezóny v júni.V tej dobe, Alouettes viceprezident Jim Popp povedal Guardianu si myslel, že obranný koniec sa potýka s úplnou pozornosťou, ktorá prichádza s tým, že prvý profesionálny hráč, ktorý vyjde ako homosexuál.

"Keď vyšiel a povedal, že je gay nemal tušenie, čo všetko sa blíži svoju cestu, "povedal potom Popp. "Má nula neľutuje vyjde, budem ti to povedať. Povedal, že k tomuto dňu:, Nemám ľútosť. 'Ale ja si myslím, že sú veci, ktoré prišli s ňou - či už to bolo pýtať každý deň po dobu jedného roka a pol neexistuje žiadny spôso b, ako môžete urobiť. Vzhľadom k tomu, že to prelomové, že jo?Ja si nemyslím, že ani nenapadlo o tom takto, keď vyšiel. "

Sam vyšiel jeho spoluhráči na University of Missouri pred jeho finálnu obdobia v škole a nikto sa zdalo jedno. Popp napadlo, či Sam dobré skúsenosti v Missouri sa mu veriť vyjde v NFL by nemal byť veľký problém, a bol prekvapený, keď to bolo.

Myslím, že potrebuje pauzu, "povedal Popp v júni. "To je moje osobné presvedčenie. Myslím, že to bolo len ohromujúce do určitej miery, a keď je potrebné, aby si vyčistil myseľ - prečistil hlavu "

V jeho tweetov v piatok, Sam povedal:,. Dúfam, že sa brzy'Ale nepovedal, keď si myslel, že by to bolo, alebo v prípade, že by sa vrátil do Montrealu.


Žádné komentáře:

Okomentovat