pondělí 17. dubna 2017

Tyson Fury rozruch živí zájem BBC Sports osobnost roku

Mo Farah zajištěna jedinečnou výšek-double v dálkových běžců mít vyhrál zlaté v obou 5000 metrů a 10,000m na ​​dvou světových šampionátech a olympijských hrách.

Loňský vítěz ocenění BBC, Lewis Hamilton, také do užšího výběru opět po úspěšné obhajobě své Formula One světový titul. Vítěz Tour de France, Chris Froome, je jmenován, stejně jako kolega cyklista Lizzie Armitstead.


dělnický vůdce, Jeremy Corbyn, řekl Huffington Posthe Bet365-Více informací by chtěl promluvit s Fury o svých názorech. „Přál bych si byl neučinil tyto poznámky," řekl.

„Jsem velmi jasné, co vlastně věří. Rád bych se s ním setkat a popovídat si, jestli je se na to. Myslím, že je dobré každého.Takže si uvědomme, že žijeme ve světě, kde jsou lidé homosexuálové, lidé jsou rovní, lidé jsou transsexuálni, je to v pořádku, není to konec světa, lidé mají jinou víru.

"Rád bych Mluvit s ním. Nevím, jak se mnou bude, ale jsem si jistý, že bychom mohli Bet365 poker bonus najít něco, o čem mluvit. Nejsem velký boxer, ale navštívil jsem místní boxerský klub a mluvil s nimi a dělají dobré věci tím, že přinášejí určitý pořádek do života dětí. Jsem v pořádku s nimi. "

Bet365-Více informací

Žádné komentáře:

Okomentovat