pondělí 17. dubna 2017

Seattle Sounders odprevadiť LA Galaxy, aby si zaistil pravidelný titul sezóny

Bolo účtované ako veľká ukážka, ktorá priniesla pravidelnú sezónu do konca - dva z najväčších tímov v MLS, ktoré sa stretli s víťazom, sa stávajú všetkými zápasmi za pravidelný titul sezóny, domáci výhodou v pohári MLS Playoffs a možno aj zvrat v Seattlovom trvalom povesť pre dusenie v niečom inom, ako je situácia v Open Cupu. Pre najlepšiu časť zápasu to bola závratná záležitosť, ani jedna strana nerobila oveľa viac ako snažiť sa vyvrátiť ostatný.Seattle sa pozrel obsah označiť Gyassi Zardes z hry a nasiakli obmedzený Galaxy tlak pre remízu, ktorá im dá Štít, zatiaľ čo Los Angeles, chýba zraneného Robbie Keane vpredu, neboli ochotní spáchať muža dopredu, až do konca game, a dôsledne faulovaný rozbiť počítadlá Seattle, a pritom zabiť akúkoľvek nádej na vzrušujúce súťaže.

Ale nakoniec tam bol rozhodujúci zásah, a trefne, pretože v tejto sezóne z viacerých uhlov útok na Sounders, to prišlo spoza preslávené párovanie Clint Dempsey a Obafemi Martins - aj keď obaja hrali úlohu v bránke, ktorá zlomila hra otvorená.

Je to už nejaký čas, čo Marco Pappa bol hlavný človek na niektorom zo svojich klubov, ale od tej miery, že Sigi Schmid z neho prvý náhradník z hry, bol jasný rozdiel.Nie je to len za to, ako vykročil na krásne prihrávky Martins 'k nízke skóre do rohu v 85. minúte, alebo toho, ako sa okradnutý Penedo v čase štrajku pred chipping druhý, ale položil nohu na lopte, stekajúce hodiny a všeobecne vyzerať ako človek, ktorý by robil rozdiel.

a to je dôležité.Sirény boli nájdené chcel v minulých sezónach, ale tento rok bol jeden, kde je ich podpora obsadenie obaja profitujú z a rozšírený svoje hviezdy v útoku, a to bolo vhodné, že by mali mať Shield takým spôsobom - porazil ďalšie protihráča väčší súčet ich častí.

Pre LA, ktorý priniesol na Alana Gordona, keď boli už naháňa hry, a kto videl, ako pohŕdajú dve veľmi reprezentatívne šanca, to bola hra, že nikdy nevyzeral úplne presvedčený o tom, že vyhrať - hrať hru čiastočne s okom na play-off (samozrejme, ak išlo o riskovať zranenie, bráni Keane na dažďom klzký trávnik na CenturyLink Field bol zaujatý).

Možno, že história ukáže Bruce Arena bolo právo byť opatrný, ale bude tiež ukazujú, že keď to prišlo na to, Schmid mal prostriedky potrebné a prostriedky vyhrať Shield, skôr než len nechať to prejsť s nimi [Seattle čata sú hodné pravidelná sezóna majstri prvýkrát - teraz ich myseľ sa zmení na ďalšie možné naj skôr. GPBradley Wright-Phillips ukazuje svoju hodnotu

V závode na MVP niekoľko mien sa vyskytli opakovane, keď je kladený dôraz v poslednej dobe má tendenciu byť o hráčov, ktorí už prispeli k priekopníkmi v závode Shield (Robbie Keane a Obafemi Martins zvlášť), skôr než hráči ako Lee Nguyen, ktorého deväť hra-vyhrávať gólov medzi jeho 18. v tejto sezóne vyzerajú celkom cenný, alebo Golden víťaz Boot Bradley Wright-Phillips.

BWP rovnala all-time MLS pravidelné obdobia góly rekord v nedeľu večer, zodpovedajúce Roy Lassiter a Chris Wondolowski na 27 cieľov s výstuhou v Kansas City.Ale tam, kde ciele Wondolowski boli natoľko, aby ho vyhrať MVP ocenenie 2012, Wright-Phillips bol všeobecne stále odvolaný z MVP rozhovoru paradoxne preto, že tam bol dojem, že sa obaja nezíska dosť, a že nejako zhodujú vnímaná ako vstavaný na zadnej strane Thierry Henry dokonale ktoré pomáha nejako menej legitímne ako jeden pos tavený hlavne na svoje vlastné invencie (ako je dojem, povedzme, Keane).

V čestnosti, Henry nepomohlo ten dojem s pripomienkami, ako je ten, vykonané v nadväznosti na Wright-Phillips biť 20 gólov a lámanie klubu single-koreniť záznam - Henry povedal, že povedal útočník mal mal 40.V skutočnosti tam bol takmer ospravedlňujúci vzduchu do cesty pokorným Wright-Phillips sa slávil ciele, ktoré prichádzajú do hry, kde ho už odmietol dobré šance, ktoré vyzerá, že potvrdí, že vidí ďalšie pripomienky Henryho než zbytočného perfekcionizmu.

ButWright-Phillips vzal tých 27 šanca, a v nedeľu večer tak urobil bez toho, aby Henry ťahá za nitky. Po Columbus sa rozbehol dramatický neskoré víťazstvo skôr, v popoludňajších hodinách, New York prišiel v Kansas City s vedomím, že hrali pre právo na podanie hosts späť do New Yorku na odstránenie hru vo štvrtok večer (možno pochybnú česť daná New 0-4 playoff rekord Yo rku na Red Bull Arena).Urobili tak bez Henry -, ktorý bol pocit Achillovu námahu a nemali cestovať. Facebook Twitter Pinterest New York Red Bulls záložník Lloyd Sam, centrum, nesie loptu, keď strelil gól proti Columbus Crew. Fotografie: Julio Cortez / AP

Bez jeho výzvy Wright-Phillips urobil to, čo robí tak ako tak - čo Défense preťahovanie behy a dokončovacie chladne: jeho cieľom bolo mikrokozmos sezónach oboch tímov - New York útočník zistenie povrchových úprav potom, čo sa zdá, že vzali jeden dotyk príliš veľa, v odraze podivného vzore jeho tímovom prerušovaného účinnosti útočiaceho po celý rok.Kansas City, pre ich časť, vyzerala ako roztiahnuté a unavené tímom sú.

Sporting sa teraz musí preskupiť k ceste do New Yorku po týždni, v ktorom boli zrazenej na piatom mieste vo Východnej konferencii a von ligy majstrov v skupinovej fáze. Vyzerajú tieň sily, ktorá sa prehnala do MLS pohára vlani, a zatiaľ č o New York cieľa obaja prišli proti behu hry, ktoré nikdy neboli v súlade s typom vysokého tlaku Sporting môže vyvinúť, keď Peter Vermes ich má v ich intenzívne najlepšej .

Ale nič z toho znižuje hodnotu Wright-Phillipsa cieľov v priebehu celého roka, alebo v noci. A keby vynechal jeden na jedného šancu neskoro na to, aby 28 a prekonať rekord, možno je to úplne apt.Koniec koncov by mal mať 40. GPChivas USA odchádzajú s určitou hrdosťou. S troma víťazstvami v posledných štyroch hrách, Chivas USA dokončili sezónu s ich najlepším výkonom za päť rokov. Zvyčajne by to bola chvíľa, keď by tréneri na spojku v takých pozitívnych pozíciách mohli stavať na budúci rok, ale pre Chivas už nebude ďalší rok.

Oficiálne tím bude v prestávke, ale len málo Sú pochybnosti o tom, že Chivas USA v nedeľu odohral svoju poslednú hru, predtým, ako rozohral hráčov klubu, aby nasledovali "individuálne tréningové progr amy".U väčšiny strán, ktorý je opatrný prístup k off-sezónu - pre Chivas je to skôr finálna obozretné zakonzervovanie majetku pre rozptýlenie návrh

Došlo hra byť hraný uzavrieť obchod. - mŕtva gumová proti San Jose Earthquakes.Zemetrasením mali neutešený sezónu sami - ktorý uvádzal unedifying pohľad na ich prístupe k klubové favorita a tréner Houston Dom Kinnear bol zverejnený, prinútiť hierarchii klubu do zmiernenia Mark Watson zo svojich povinností pred koncom sezóny.

Aspoň Kinnear je blížiaci sa príchod a čoskoro-k-byť-dokončený nový štadión pre Zemetrasenie znamená, že je niečo na obzore pre nespokojných San Jose fanúšikov, ktorí sa nemôžu dočkať, až uvidím zadná časť 2014.Môžu mať skĺzol na dno Západu s 1-0 porážka k Chivas, že na konci roka, ale môžu odrážať, že lepšie, ako vykĺznuť z existencie.

Pre fanúšikov Chivas, ktorý, hoci málo čísel, preukázali väč� �iu lojalitu voči klubu, než mnoho z jeho majiteľov mohol legitímne žiadať, okolnosti nevyriešených pokusov ligy nájsť kupca znamenať, že ešte ani nemal útechu formálneho rozlúčka. Nedeľa bola tak blízko, ako sa to pravdepodobné, že si - a verný nedávnej histórii klubu, väčšina oči o tomto víkende boli na druhý tím z Los Angeles. štíhly víťazstvo GPVancouver Whitecaps 'cez Rapids ódou tréner Carl Robinson

Bolo to na papieri, je cinch.Aby sa do play-off MLS pre ešte len druhýkrát vo svojej histórii, Vancouver Whitecaps stačí poraziť tím, ktorý bol preč 0-2-11 vo svojich posledných 13 zápasov. Ale "na papieri" zriedka určuje veci v MLS, a tak Whitecaps, aj keď nie je práve snaží vytvoriť šance proti Pablo Mastroeni je nešikovný Colorado Rapids v sobotu večer v BC Place, stále udržuje výsledok v tieni pochybností až do samého konca.

To nepomohlo Vancouver je príčinou, že Colorado bol tím s ni čím hrať, ale úmyslom hrať pre neho tak ako tak.Kým Rapids škrupiny po väčšinu hry, Charles Elounda a Gabriel Torres stále nútení Whitecaps 'David vyhnal do niekoľkých kľúčových chytá.

Ale dynamický Vancouver trestný čin, kľúčom k ich úspechu v posledných týždňoch, nepomohlo občas buď vo svojej dychtivosti utesnenie výsledok čoskoro. V prvej polovici hrali agresívny štýl, ktorý verged na rozvarené s Mauro Rosales posiela v čo najväčšom počte spurných kríža ako Pedro Morales sa vzdorujúcich snímok. Snáď najviac sklamaním bol Darren Mattocks, ktorý odišiel v 66. minúte Erik Hurtado, hráč, ktorý opäť nedokázal ponúknuť veľký rozdiel pre Vancouver vpredu. Panika nebola presne usadiť sa, ale hlasno zaklopal na dvere.Facebook Twitter Pinterest Kendall Watson oslavuje jeho hlavičku proti Coloradu. Fotografie: Darryl Dyck / AP

To bolo až do 70. minúty, kedy sa veľká kostarickej obranca Kendall Waston zachránil hlavičkou z Pedro Morales rohu. Je to jediná bránka v Caps 'postseason tesniace víťazstvo bude.

Málokto videl, že to príde, snáď s výnimkou Caps tréner Carl Robinson. Späť v auguste, kedy Robinson vysvetlil novinárom o tom, prečo sa snažil von 6ft 6in Waston, hráč s poznamenal význačný schopnosť skóre hlavičky z mŕtvych guľovej situáciách Robinson reagoval "Myslím, že to bol problém pre nás, pretože sme si zvykli do Major League Soccer, že sme neboli tak veľký na štandardných situácií.Musíš sa snažiť identifikovať oblasti, kde si môžete zlepšiť tím po celú dobu a to je oblasť, som identifikoval. "

To je dôvod, prečo Waston víťaz a playoff kvalifikácia Vancouver je na zadnej strane rekordných 50 bodov hovorí, ako moc o trénera, ako to hovorí o klube. Úspešné tímy sú o hĺbke, o zabezpečenie toho, že ak jeden kľúčový hráč vypadne z formy, ďalšie sa chopiť príležit osti. V lige, kde mnohí chvastať o vizionárske projekty, Robinson pokojne postavili konkurenčné stranu s niekoľkými kľúčových častí, ako sú Waston a Rosales pridaný midseason.Plody Robinsonovej starostlivej práce - Cascadia Cup, kvalifikácia CCL a teraz divoká karta - v tomto týždni proti FC Dallas - sú bohato zaslúžené. RWNagbe je jediným cieľom sezóny bol víťaz Portland, ale to bolo príliš málo, príliš neskoro. Bol to Darlington Nagbe prvý gól sezóny a prišiel, pravdepodobne vhodne, v Portland Timbers 'finále hry Sezóna. Po celom večeri vyhrážali Dallas s niekoľkými zdvorilo neprerušenými bežkami do 18-yardovej krabice, Nagbe nakoniec našiel sieť po 30 začiatkoch pre Portland, hoci nie bez vodiacej nohy Lady Luck - výstrel vzal Loptu prejde za obranu Zach Loyd.Aj tak to bolo zaslúžené na zadnej strane trámy impozantný obrannú hru a hru, a oni by sa pridať ďalší v 82. minúte zásluhou Max Urruti.

Nagbe jediný cieľ sezóny 2014 by mohol byť súčasťou konečného spojky predstavenia príbehu mal Vancouver Whitecaps nepodarilo neskôr v noci vyhrať ich zápas. To by videli Portland preskočiť svoje Cascadia súpera do posledného play-off mieste v Západnej konferencii po týždňoch-dlho sem a tam na piatom mieste.Namiesto toho, Nagbe je lepšie neskoro ako nikdy strike podčiarkla trámy sezónu - tím, ktorý sa pokúsil po celý rok prekonať katastrofálne pomalý štart, v ktorom Portland šiel osem hier bez víťazstva.

FC Dallas zo svojej strany nevyzeral ako tím, ktorý mal až v sobotu večer vykázala 12-1-3 domáci rekord. Tréner tímu FCD Oscar Pareja jasne videl príležitosť, ako obísť normálne zraniteľný Portland tým, že Fabian Castillo opakovane nabíjať dole pozdĺž ľavej postrannej čiary, ale to prišlo trochu pod starostlivým tlakom Alvas Powell v späť.Medzitým Dallas vyzeral zmätene ustupujúce cez prestávku, zdanlivo s chopní nájsť spôsob, ako napadnúť trámy útok.

Avšak, Portland robil potrebovať trochu šťastia, aby im udržať aspoň na jednej príležitosti. Pár minút potom, Castillo mal nedbalý pokus o Hand of God bránu na voľného kopu poškriabaný off v 63. minúte, vhadzovaním v nasledujúcej pokus o set-kus skončil s hlavičkou Blas Perez je nepovolené potom, čo lopta bol súdený, ktoré prekročilo bránkovú čiaru skôr, než Castillo ju prekročil.Televízne uhly nestačili na to, aby posúdili hovor, ale nakoniec to bola nočná noc v Portlande bez ohľadu na to.

Dallas nevyzeral ako tím, ktorý bol predovšetkým odhodlaný vyhnúť sa tomu, aby sa tento týždeň vyhýbal zástupným hráčom. Čo sa týka Timbers, tréner Caleb Porter sa mohol pozrieť späť a zaujímalo sa, Tím spojil skupinu podobných vystúpení v marci a apríli. RW

ZÁPADNÁ KONFERENCIA: FC Dallas vs Vancouver Whitecaps (Weds)

Východná kon ferencia: New York Red Bulls vs Sporting KC

Žádné komentáře:

Okomentovat