pátek 14. dubna 2017

Osy žihadlo nešťastného Leinster ako Dai Young chváli tím, túžbu '

Každý, kto na osy sa používa bičovať vstupenky na budúcu nedeľu v domácom kravatu s majstrov, Toulon, je potrebné sa pripravil na náročnom týždni. Spustenie kampane s víťazstvom ďaleko od domova, je dobré pre podnikanie kedykoľvek. To robí, keď je zodpovedajúca svietidlo v minulej sezóne za následok fúkanie polovičný úväzok vedenie to je celý better.Northampton Ken Pisi vedie svoju stranu k víťazstvu nad in-tvoriť Scarlets Čítajte viac

Tento čas by nebolo revival od Leinster, ktorý dostal horšie, ako hra pokračovala. S pol hodiny ísť vyzerali nesúvislý a deprimovaný, bojuje proti lepšiemu set kusu a tím s hŕ stkou špičkových športovcov.Leo Cullen, ich vedúci rugby, hovoril, že to bol jeden z najhorších dní si pamätal s Leinster, ich tretí najväčší porážky v európskej konkurencii a najhoršie na domácej pôde.

Mať stratil Isa Nacewa v behu -up k hre, ocitnú sa nie menej ako tri otrasy vyriešiť Sean O'Brien, Richardt Straussa a Mike McCarthy. Ak Cullen vyzerala opustene, však, jeho náprotivok, Dai Young - ktorého tím má týždeň obnoviť, zatiaľ čo Leinster majú deň menej sa pripraviť na výlet do kúpeľov. - žiaril

"Myslel som, že to bol to skvelý výkon nami, "povedal. "Mali sme nejaké veľké výkony doma, ale len veľmi zriedka sme preč z domu a dať do výkonu takého.Bol plný srdca a túžby. Hovorili sme o udržanie našej tvar v obrane a výhru kolízií - a to začína byť príliš znepokojený tým, že oblasť riešiť. Máme učil naozajstnú lekciu tu minulú sezónu v tejto oblasti, sa snaží spáchať prí liš veľa hráčov a skoro prišiel druhý najlepší, čo stratil bitku. Oni by rýchly loptu a dostal sa k nám na okrajoch. "

Nie je to tak tentoraz. Leinster hral dosť dobre v prvej tretine, ale nemohol dostať žiadnu trakciu pri recyklácii loptu vo Wasps 22. Kľúčovým bodom prišiel s jediným pokus prvého polroka, ktorá oddeľovala tímy v 29. minúte, keď Christian Wade bol príjemcom šťastie odraziť.Nebolo nič náhodné o mlyne, ktorý začala misiu, ale s Nathan Hughes tvorby terénu spočiatku a potom perfektný box kop z Joe Simpson pristálo 10 metrov od línie Leinster. Dave Kearney bol odišiel do mŕtvy odraziť a Wade vďačne prijal dar.

Kearney, kto vlastne hral veľmi dobre, tiež vystupoval v čom bol nadir pre Leinster, čoskoro v poslednom štvrťroku. On vyliala dopredu ďalekonosnú pokutový úsilie od Elliot Daly, načo Jack Conan ju zdvihol z ofsajdovej pozície.. Stonanie z davu nebol ustupoval v čase Ruairidh Jacks on klepli cez druhý trest, z bezprostrednej blízkosti v

Cullen povedal: "Myslel som, že sme boli v dobrom mieste v priebehu týždňa, ale skoro sme sa snažili príliš ťažké. Ocitli sme sa v situácii, keď sme boli 16-6 dolu a my sme len pozrel po tom veľmi členité. Chlapci robili jednoduchej manipulácii chyby a tam boli nepresnosti s našou set kusu. Chlapci beží do autu. Práve sme zlyhal na všetkých úrovniach. "

Efekt necháva je pod obrovským tlakom, v čom je snáď najťažšie bazén v súťaži, keď Cullen udržuje stále môžu kvalifikovať. To sa ešte uvidí, koho bude mať k dispozícii, vzhľadom k počtu zranenia tu.Strata O'Brien, ktorý musel byť liečená niekoľkokrát predtým, než nakoniec odchádza tesne pred prestávkou, olúpil ich o ich najefektívnejší dopravcu.

osy, naproti tomu mal niekoľko z nich si vybrať z, s Hughesom pick zo zväzku. Osy viedol 16-6 pri zlome, ale krásny pokus z Simpson - op úšťať tri obranca v pätách po nástupe perfektný znížení záťaže z obra Frank Hala - ukončil hru ako súťaže a záujem o veľa 16,791 davu

To skóre je znázornené dokonale silu a obratnosť na strane osy, pre ktorých je späť tri Charlesa Piutau, mužom zápasu, a krídel Wade a hala, boli vynikajúce.Faktor vo veľmi dobrom skrumáže a dobrý tvar útoku a ingrediencie pre úspech sú tu. Osy připíchnutý na inom skóre tesne pred záverečným hvizdom, pre Piutau - kto bude hrať svoju rugby s Ulster budúcej sezóny - pretože v tomto období veľký počet davu sa vzďaľoval. Osy kontingentu boli lapovanie to, však. tvrdý okraj svojho tímu prispeje k mäkkým predaju budúcu nedeľu.


Žádné komentáře:

Okomentovat